Armonia, la Cernăuți

Armonia, la Cernăuți

282
Foto: BucPress

La finele săptămânii trecute, Corala „Armonia” din Baia Mare a evoluat cu piese corale laice și religioase românești în regiunea Cernăuți. Este vorba de localitatea Ostrița-Mahala și Sala cu Orgă din Cernăuți, informează BucPress.

Repertoriul corului a inclus pe scena Sălii cu Orgă piese corale laice şi religioase din creaţia românească şi internaţională. Dirijorul coralei, Mihaela Bob Zăiceanu, a condus și a animat minunata prezență artistică de la Cernăuți.

Potrivit unui anunţ al consulului general al României la Cernăuți, Eleonora Moldovan, în timpul vizitei în Ucraina au avut loc discuții între managerii Coralei „Armonia” și dirijorii de coruri de la Cernăuți privind o serie de colaborări pentru implementarea de proiecte culturale.

De asemenea, directorul executiv al Coralei, Alexandru Nicolici, a lansat invitația de a concerta la Baia Mare Corului Academic „Cernivți / Cernăuți” al Filarmonicii de Stat din Cernăuți, condus de  prof. Nadia Selezniova.

„Armonia” din Baia Mare a fost fondată în anul 2001 cu scopul de a crea bucurie membrilor şi iubitorilor de artă corală. În anul 2005 este înregistrată Asociația Prietenii Armoniei. Numele a fost ales simbolic: ARMONIA, care încearcă să valorifice toate aspectele acestui cuvânt.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.