Copiii românilor din Grecia, în excursie la cel mai mare parc zoologic...

Copiii românilor din Grecia, în excursie la cel mai mare parc zoologic din Atena

894
0

La finalul săptâmânii trecute, Asociaţia Interculturală Româno – Elenă DACIA şi Asociaţia Ucraineană TREMBITA din Peristeri au organizat o excursie la Grădina Zoologică din Spata.

Elevii şi părinţii au avut parte de o experienţă unică, pe care vor să o repete cât mai curând.

Grădina Zoologică Attica, care găzduiește peste 2.000 de animale, reprezentând 400 de specii, este cel mai mare parc zoologic din Atena, care se întinde pe o suprafaţă de 20 de hectare, fiind amplasat în suburbia Spata.

Scopul asociației îl reprezintă dezvoltarea și întărirea relațiilor de prietenie între românii care trăiesc în Republica Elenă, fie de origine greacă sau de altă naționalitate. De asemenea, aceasta organizează activități educative, culturale, precum și cultivarea tradițiilor și obiceiurilor lor.

Pentru împlinirea scopului său, „Asociația Interculturală Româno- Elenă DACIA” foloseşte mijloace oportune, precum ar fi: cursuri de limba romană si limbă elena, cultură și civilizație, organizarea de diferite evenimente culturale, excursii, seminarii, editarea de publicații. – corespondență de la Daniela Popescu, Grecia

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ