Expoziție a artistului plastic Sergiu Galben, vernisată la Chişinău

Expoziție a artistului plastic Sergiu Galben, vernisată la Chişinău

409
Foto: ICR

În data de 19 mai 2017, ora 15.00, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchievici” din Chișinău, va avea loc vernisarea expoziției speciale de pictură, ce aparţine artistului plastic Sergiu Galben – „Naturalețea imaginii”.Manifestarea se înscrie în planul de activități pregătit de ICR Chișinău în 2017 pentru apromova producția culturală românescă din Republica Moldova.

Sergiu Galben s-a născut la 1 mai 1942, în comuna Sănătăuca, raionul Floreşti, Republica Moldova. În 1968 a absolvit Colegiul de Arte Plastice „Alexandru Plămădeală”secţia pictură. Din anul 1972 este membru al Uniunii Artiştilor Plastici din Moldova. Lucrările sale au fost expuse, în perioada 1971 – 2012 în prestigioase expoziții internaționale din Federaţia Rusă, Germania, Bulgaria, Austria, Belarus, Kazahstan, Franţa, Ucraina, Turcia, Liban, Panama, România.

Expoziția este deschisă publicului în perioada 19 mai – 20 iunie 2017 şi se bucură de sprijinul Institutuui Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău în colaborare cu Filarmonica Națională „Serghei Lunchievici” din capitala Republicii Moldova.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.