Green Hours JAZZ Fest, organizat în cel mai reputat club de jazz...

Green Hours JAZZ Fest, organizat în cel mai reputat club de jazz din România

260
Foto: ICR

Între 25 și 28 mai 2017, boema și artistica grădină din Calea Victoriei, Green Hours JAZZ Fest, va fi gazda a 22 de artiști din 6 țări, inclusiv România. Publicul va avea ocazia să participe, în tradiţionala şi (re)cunoscuta “matcă” culturală Green Hours, la opt concerte extraordinare, reunind muzicieni emergenţi şi/sau consacraţi din elita jazz-ului și a muzicii improvizate europene.

O sărbătoare internaţională a muzicii de calitate, în diversitatea oferită de direcţiile cele mai actuale ale jazz-ului zilelor noastre, Green Hours JAZZ Fest – 2017 înseamnă, în vremurile tulburi pe care le trăim, și un argument pentru perseverență, dedicare și frumusețe artistică.

În premieră pentru România vor fi spectacole ale duo-ului John Greaves (Marea Britanie) – Vincent Courtois (Franța), quartet-ul SAFRAN (Germania), Hanno Busch Trio (Germania) sau duo-ul polonez de ragtime contemporan Martin Masecki – Jerzy Rogiewicz. Concertul de deschidere al GHJFest-9, pe 25 mai, va fi susținut de patru tineri muzicieni români, care vor prezenta un program cu totul special de jazz contemporan, sub numele de And Then This.

Green Hours JAZZ Fest există! Poate există deosebit față de cum l-ar vedea unii sau alții, dar ideea nu este să încercăm să-i mulțumim pe toți. Într-o lume dedată comercialului, nu căutăm mainstream-ul, nici moda, ci valorile prezentului și întrebările zilei de mîine. Așadar, GHJFest – ediția a IX-a ESTE! Și vă invităm să fiți parte… Modern-contemporary; Funk; Electronic music; Fusion; Experimental music; Avant-garde…we call it ”JAZZ”!” a precizat pentru ICR, Voicu Rădescu, director Green Hours JAZZ Fest.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.