“Save a heart”: iniţiativă românească în inima Elveţiei

“Save a heart”: iniţiativă românească în inima Elveţiei

“Save a heart”, un proiect inedit al unei românce din Elvetia, sprijină copiii bolnavi de inimă din România. Simona Pernot, o româncă din Elveția, împreună cu un grup de colegi şi prieteni elveţieni, vor alerga la Maratonul Internaţional de la Lausanne, care va avea loc în data de 25 octombrie, pentru copiii români cu malformaţii grave ale inimii.

Pe platforma Asociaţiei “Salvează o inimă” este deschisă o campanie umanitară, unde oricine poate contribui la salvarea copiilor suferinzi din ţara noastră, iar la iniţiativa româncei, Fundaţia Trafigura va dubla suma colectată în urma donaţiilor realizate.

Până la finele anului 2016, Asociaţia “Salvează o inima” şi-a propus să salveze 45 de copii bolnavi cu inima.

“Mă bucur că Fundația Trafigura a acceptat să dubleze fondurile pe care le vom aduna în această campanie și sunt plăcut impresionată de inițiativa unor colegi și prieteni de a se alătura acestei cauze. În final, fiecare contribuție contează pentru a da o șansă la viață acestor copii. Eu sper ca această campanie să găsească ecou în multe suflete bune și împreună vom reusi să salvăm multe inimioare”, declară Simona Pernot, inițiatorul proiectului.