Scurtmetrajele NexT revin în București

Scurtmetrajele NexT revin în București

192

La o zi după încheierea Caravanei Filmelor NexT, scurtmetrajele NexT revin în București cu o proiecție specială NexT Romanian Shorts care va avea loc joi, 24 august, începând cu ora 19.00, la sediul Institutului Cultural Romândin Aleea Alexandru nr. 38.

NexT Romanian Shorts este o selecție de scurtmetraje românești care își propune să facă cunoștință publicului larg cu noile voci ale cinemaului românesc, cu povești și abordăristilistice cât mai diverse sau chiar inedite.

În cadrul evenimentului, spectatorii vor putea urmări patru dintre scurtmetrajele românești prezentate la ediția din 2017 a Festivalului Internațional de Film NexT, inclusiv câștigătorul trofeului pentru cel mai bun film românesc – Prima noapte, în regia lui Andrei Tănase. Acestuia i se adaugă scurtmetrajul câștigător al premiului publicului la NexT 2017, Pipa, sexul și omleta, regia Ana-Mariei Comănescu, dar și cele două scurtmetraje românești selecționate în competiția internațională a festivalului: Plecarea (regia Cătălin Drăghici) și Ionaș visează că plouă (regia Dragoș Hanciu).

Proiecția scurtmetrajelor va fi introdusă de Oana Ghera, cea care a semnat, alături de Massimiliano Nardulli, selecția din 2017 a Festivalului Internațional de Film NexT.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.