Specialişti din România în dialog cu elevii cernăuţeni

Specialişti din România în dialog cu elevii cernăuţeni

273

Un grup de specialişti în psihologie, psihiatrie şi ştiinţele educaţiei din România s-au întâlnit, la Cernăuți, cu elevii şcolilor nr. 10 şi 17, precum şi cu elevii Gimnaziului „Alexandru cel Bun” nr. 6 din oraşul Cernăuţi, informează BucPress.

Specialiştii români au purtat un dialog cu elevii şi cadrele didactice de la şcoala de cultură generală din satul Ostriţa, raionul Herţa, discutând cu ei diverse probleme legate de dependenţa de internet, reţelele de socializare, urmările grave ale acestui viciu, dar şi despre jocurile din internet care îi determină pe copii să recurgă la diverse metode de sinucidere. Specialiştii în domeniu din România au discutat cu tinerii români din regiunea Cernăuţi despre aceste şi alte probleme pe care le întâlnesc copiii şi tineretul studios, dându-le unele sfaturi, astfel încât să nu cadă în capcana depresiei şi a altor stări grave.

De asemenea, Centrul Cultral Român „Eudoxiu Hurmuzachi”  a organizat joi, 18 mai, o întâlnire a tinerilor din instituţiile superioare de învăţământ cu oaspeţii români, fiind invitați toți cei interesaţi de rezistenţa împotriva efectului negativ al condiţiilor de stres în care trăieşte societatea contemporană din Ucraina şi din întreaga Europă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.