Ziua Copilului, marcată prin poezii şi cântece de către elevii români...

Ziua Copilului, marcată prin poezii şi cântece de către elevii români din Grecia

378

Asociația Interculturală Româno-Elenă DACIA din Atena organizează duminică, 4 iunie, între orele 12.00 și 14.00, spectacolul „LUMEA COPIILOR”, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, care se va desfasura la Centrul Cultural al Primăriei din Atena, strada Athinodorou 61, Kato Petralona.

Cu această ocazie, va avea loc și Festivitatea de încheiere a anului școlar 2016-2017, a Școlii de Limba Română, Cultură şi Civilizaţie DACIA.

Preșcolarii și școlarii vor prezenta un program artistic care va conține poezii, cântece și dansuri populare românești, iar participanții vor putea admira și expoziția de desene realizate de copii, cu tema Ziua Internaţională a Copilului.

În cadrul spectacolului va avea loc și o paradă a costumelor populare românești din diferite zone ale țării. În încheierea programului, toti elevii vor primi diplomele aferente anului de absolvire și vor avea parte de un invitat-surpriză.

Asociaţia Interculturală Româno Elenă ”DACIA” este o asociaţie culturală și educațională care se ocupă cu promovarea limbii, culturii şi tradiţiilor românești. De asemenea, asociaţia îşi propune să dezvolte şi să întărească relațiile de prietenie între românii care trăiesc în Grecia, fie de origine greacă sau de altă naţionalitate. – corespondență de la Daniela Popescu, Grecia

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ