100 de ani de la cea mai importantă victorie din istoria modernă...

100 de ani de la cea mai importantă victorie din istoria modernă a Poloniei împotriva Rusiei bolșevice  

DISTRIBUIȚI

Scretarul de Stat pentru politica de apărare, planificare și relații internaționale, Simona Cojocaru, a participat, în aceste zile, la invitația Ministerului Apărării Naționale din Polonia, la ceremoniile organizate, la Varșovia, cu ocazia Zilei Forțelor Armate Poloneze.

Evenimentul a fost organizat în contextul împlinirii a 100 de ani de la cea mai importantă victorie din istoria modernă a Poloniei împotriva Rusiei bolșevice – Bătălia pentru Varșovia, din 13-25 August 1920.

Cu acest prilej, delegația română  a participat la recepția oficială oferită de președintele Poloniei, Andrzej Duda, și a avut o întâlnire bilaterală cu secretarul de stat din MApN al Poloniei, Paweł Woźny.

În ultima zi a vizitei în capitala Poloniei, Simona Cojocaru a depus o coroană de flori la Monumentul Ostașului Necunoscut, în onoarea eroilor polonezi care și-au sacrificat viața pentru independența și suveranitatea Poloniei și s-a întâlnit cu echipa de comandă a Detașamentului românesc dislocat in cadrul grupului de luptă din Polonia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.