„13 Nuanţe de Român“: Poveștile de succes ale românilor aproape de ecranizare

„13 Nuanţe de Român“: Poveștile de succes ale românilor aproape de ecranizare

După ce documentarul „Vin Românii“, lansat de Channel 4, a prezentat într-o lumină nefavorabilă românii din Marea Britanie, documentarul „13 Nuanţe de Român“ este la un pas de a fi ecranizat. Actori, designeri, pictori şi muzicieni s-au alăturat miilor de oameni care susţin realizarea documentarului „13 Nuanţe de Român“, un proiect pus la cale de doi fraţi braşoveni stabiliţi la Londra, prin care promovează poveștile de succes ale românilor plecați în străinătate.

Și persoanele publice s-au alăturat proiectului „13 Nuanţe de Român“. Actorul si producatorul tv de comedie Dragos Moştenescu se număra printre vedetele care cred în campania „13 Nuanţe de Român“.

Campania pentru strângerea de fonduri a intrat în linie dreapta, iar poveştile de succes ale românilor din Marea Britanie sunt la un pas de a fi ecranizate.

„13 nuanţe de român“ este un documentar de 45 de minute care îşi propune să schimbe mentalitatea Marii Britanii asupra românilor de pretutindeni. Documentarul va prezenta poveştile a 13 români de success din Marea Britanie. Firul narativ, construit prin ochii unui jurnalist britanic specializat în turism, Richard Green, va dezvălui pe larg felul în care românii trăiesc, muncesc şi se integreaza în societatea şi cultura britanică. Jurnalistul britanic a acceptat să fie parte din acest proiect. Filmul are o structură simplă, ce poartă audienţa dintr-o poveste în alta prin intermediul naratorului care va lua parta la multe dintre poveştile illustrate.