Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă București dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 32 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier-gastronomic (bucătar – 10 posturi, demi chef de rang – 8 posturi, ospătar – 5 posturi, personal servire la bar – 5 posturi, commis de partie – 1 post, demi chef de partie – 1 post, chef de partie – 1 post și bucătar șef – 1 post), care doresc să desfășoare o activitate sezonieră sau permanentă în Germania, oferite de Europa Park și Hotel Marriott Frankfurt.Pentru ocuparea posturilor vacante, trebuie ȋndeplinite următoarele condiții: Pentru posturile de bucătar, demi chef de rang, commis de partie, demi chef de partie, chef de partie și bucătar șef: calificare profesională și experiență ȋn domeniu, precum și cunoștințe bune/foarte bune de limbă germană (nivel B1/B2);
Pentru posturile de ospătar: calificare profesională și/sau experienţă în domeniu, precum și cunoștinţe bune/foarte bune de limbă germană și engleză (nivel B1/B2);
Pentru posturile de personal servire la bar: experienţă ȋn domeniu și cunoștințe bune/foarte bune de limbă germană (nivel B1/B2)
Contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 9 – 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe perioadă nedeterminată. Salariul oferit este de 2.420 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar și commis de partie, 2.575 euro brut/lună, pentru postul de demi chef de partie, 2.820 euro brut/lună, pentru postul de chef de partie, 2.420 – 2.820 euro brut/lună, pentru postul de bucătar șef, 2.329 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar, 2.450 euro brut/lună pentru posturile de demi chef de rang și 11 – 12.91 euro brut/oră pentru posturile de personal servire la bar.
Angajatorii pot asigura cazarea gratuit/contra cost, sau oferă sprijin în vederea găsirii unei locuințe.