Aeroportul din Birmingham promovează Bucureștiul turiștilor britanici

Aeroportul din Birmingham promovează Bucureștiul turiștilor britanici

Capitala României este prezentată ca o nouă destinație pentru un city break de neuitat pentru turiștii din Marea Britanie.

Aeroportul din Birmingham a lansat o nouă rută de la Birmingham la București și în cadrul campaniei de promovare a invitat două bloggerite din Marea Britanie să viziteze Bucureștiul și să prezinte aceasta nouă destinație pentru un city break de neuitat. Agentia Mr. Tripp a fost unul dintre partenerii acestei campanii, asigurând transferurile de la aeroport, o excursie de o zi în Transilvania și suveniruri tradiționale pentru a le aminti mereu de vizita în România, scrie Romaniapozitiva.ro.

Cele două bloggerițe – Amelia si Lauren, au petrecut 72 de ore în România și au descris frumoasa experiență într-un material video și un articol ce prezintă atracțiile oferite de București și de regiunile din apropiere, cum este Transilvania, o destinație ce atrage turiști din toată lumea, fascinați de mitul contelui Dracula.

Bucureștiul este descris ca fiind un oraș tânăr și fascinant, cu mâncare delicioasă, oameni prietenoși și prețuri accesibile pentru city break, raportate la veniturile din Marea Britanie. Bucureștiul este o destinație recomandată celor în căutare de experiențe culturale, excursii captivante și relaxare. Acesta este mesajul lansat împreună cu noua rută de la Birmingham la Bucureșt, iar campania are rolul de a-i încuraja pe britanici să ne viziteze capitala și să descopere minunatele atracții oferite de București și zonele din apropiere.