Alexandra Dinu, rol principal într-un film inspirat din lumea fotbalului, alături de...

Alexandra Dinu, rol principal într-un film inspirat din lumea fotbalului, alături de Pierce Brosnan şi Dave Bautista

Actriţa română Alexandra Dinu, cunoscuta si ca fosta sotie a fotbalistului Adrian Mutu, va juca într-o peliculă în care va avea alături numeroşi actori de la Hollywood, printre care Pierce Brosnan şi Dave Bautista. Filmul e inspirat din lumea fotbalului.

Thriller-ul în care Alexandra Dinu va juca rolul principal feminin se numeşte “Final Score”, potrivit deadline.com. În vârstă de 35 de ani, actriţa română şi celebrul agent James Bond, Pierce Brosnan, dar şi Dave Bautista, vor începe să filmeze curând.Primele cadre se vor trage în Londra.

Aceasta e o oportunitate uriaşă pentru Alexandra Dinu ca să devină celebră şi peste ocean, la Hollywood, scrie gazetaromaneasca.com. În Italia, actriţa română are o carieră impresionantă. Acolo, ea a jucat în filme de televiziune şi serialul fenomen “Rosso San Valentino”.

Filmul “Final Score” în care Alexandra Dinu va juca în rolul principal feminin este regizat de Scott Mann.

Alexandra Dinu a fost căsătorită cu Adrian Mutu timp de doi ani, între 2001 și 2003. Alexandra Dinu e fiica Lilianei şi a lui Tiberiu Dinu – demnitar roman Ea s-a născut pe 3 ianuarie 1981, în Bucureşti. În urma mariajului lor a rezultat Mario. În 2005, Adi Mutu s-a căsătorit cu Consuelo și au împreună două fetițe. Anul acesta, fotbalistul a divorţat de ultima soţie şi s-a însurat din nou cu fotomodelul Sandra Bachici.

Alexandra Dinu este cunoscută pentru filme precum “Garcea si oltenii”, apărut în 2002, sau “Second Hand”, din 2005, scrie spynews.ro.