„Amintiri din Copilarie”, la Muzeul Țăranului Român

„Amintiri din Copilarie”, la Muzeul Țăranului Român

Teatrul Ion Creangă scoate copiii la joacă, între 13 şi 15 iunie, la prima ediţie a Festivalului interactiv pentru întreaga familie „Amintiri din copilărie”, pentru un sfârşit de săptămână la Muzeul Naţional al Ţăranului Român şi o paradă a teatrelor pentru copii.

Festivalul interactiv „Amintiri din copilărie” a fost creat din dorinţa de a aduce toată familia împreună, pentru a se bucura de poveştile captivante desfăşurate atât pe scenă – în Studioul Horia Bernea, care va găzdui spectacole de teatru pentru copii, cât şi în afara acesteia, în spaţii mai puţin convenţionale. Astfel, în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, atelierele de creativitate şi spectacolele interactive vă vor provoca să intraţi în joc, iar la “Piaţa ţărănească & Meşter(eşti)!”, numeroase produse tradiţionale vor putea fi admirate şi gustate, în timp ce meşteşugarii invitaţi vor susţine tot soiul de demonstraţii şi ateliere dedicate celor mici”, precizează organizatorii.

 Vor fi organizate workshopuri de teatru şi se vor asculta poveşti în lectura interactivă a  unora dintre cei mai iubiţi actori ai teatrului pentru oameni mari, chiar pe băncuţele din incinta Muzeului.

În parcurile din București se vor juca unele dintre cele mai frumoase jocuri ale copilăriei, pe 13 și 14 iunie. Piticii săltăreţi şi adulţii nostalgici pot intra în echipa Teatrului şi pot ajuta să câştigăm la Şotron, Ţările, Leapşa, Raţele şi Vânătorii sau Ţară, ţară, vrem ostaşi. Zbenguiala va avea loc în parcurile Herăstrău, Cişmigiu şi Kiseleff, dimineaţa şi seara.

Duminică, 15 iunie, veţi putea pleca în călătorie alături de cele mai simpatice personaje în prima Paradă a teatrelor pentru copii., pe Şoseaua Kiseleff, zânele cele bune şi prinţii cei galanţi vor coborî de pe scenă şi se vor plimba alături de trupe ale teatrelor şi companiilor independente de teatru, cluburi pentru copii, membri ai grădiniţelor şi ai organizaţiilor non-guvernamentale.