Atelierele lingvistice de Ziua Limbii Române la Madrid

Atelierele lingvistice de Ziua Limbii Române la Madrid

Foto: ICR

Peste o săptămână, în Spania se sărbătoreşte Ziua Limbii Române cu evenimente atât pentru români, cât şi pentru spaniolii care doresc să se apropie de limba noastră.

Ambasada României la Madrid, în parteneriat cu Institutul Cultural Român de la Madrid, prezintă în data de 31 august, de la 10 dimineaţa la 8 seara, în centrul Madridului la sediul ICR (Plaza de la Lealtad 3, entreplanta dcha., 28005 Madrid), pentru a vedea Biblioteca, unde se pot răsfoi, la o cafea, cărţi în limba română. Cu începere de la 6 până la 7 seara, tot la sediul ICR va fi organizat un MINI-CURS de limba română pentru spanioli, iar vizitatorilor le vor fi oferite  cărţi în limba română.

Având în vedere spațiul limitat, spaniolii care doresc să participe atelierele lingvistice sunt rugaţi să completeze formularul de înscriere la mini-cursul de limbă română (disponibil aici:https://goo.gl/yd4Bb7).

Informații suplimentare privind programul activităților sunt disponibile aici, pe pagina Institutului (versiunea în română:http://icr.ro/madrid/ziua-limbii-romane-30041)