Autocar cu români, în flăcări, la graniţa cu Austria

Autocar cu români, în flăcări, la graniţa cu Austria

DISTRIBUIȚI

Un autocar cu 50 de turiști români care se deplasa spre Germania a luat foc azi-noapte, la ora 00.30, în Ungaria, aproape de granița cu Austria.  Autocarul era al unei firme din București și plecase din capitala României spre Munchen, unde pasagerii urmau să-și petreacă Revelionul. Pe autostrada M9, cei din autocar au simțit miros de ars, iar la scurt timp după ce au coborât, a izbucnit incendiul.

În deflagraţie, nicio persoană nu a fost rănită, însă flăcările au mistuit autocarul în totalitate, turiștii pierzându-și bagajele. De menționat este faptul că extinctorul nu a funcționat. Românii au fost preluați de un alt autocar al firmei, care i-a transportat spre Germania. „Venim dinspre Tatabanya și suntem la aproximativ 7 km de granița cu Austria. Focul a pornit de la bagaje”, au anunțat pasagerii autocarului.

1 COMENTARIU

  1. o, dar stati linistiti, nici un gand care sa va bantuie precum ca ar putea fi vorba de un planuit sabotaj vestic impotriva turistilor romani..o, nu…daca primul muinistru Ponta spune ca totul e in ordine si ca nu vor exista probleme si „discriminari legale”..asa va fi! Dar de cele ilegale cine ne apara, domnule sef de guvern? Ce demersuri, strategii, contracarari sustineti dvs? Calmul si zambetul declaratiilor in opozitie cu dansul dracesc al rasismului si xenofobiei pe scena vestic va lasa se pare destul de rece…

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.