Avertizare de ploi și furtuni puternice în Grecia!

Avertizare de ploi și furtuni puternice în Grecia!

DISTRIBUIȚI

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Republica Elenă că Serviciul de Meteorologie elen a emis o avertizare de ploi și furtuni puternice la nivel local în Marea Ionică, Epirus, Vestul Macedoniei şi, treptat, în Macedonia Centrală şi Occidentală, Tesalia și, probabil, în Grecia Continentală şi vestul Peloponezului, în perioada 10 – 11 septembrie 2015.

Local, pot apărea căderi de grindină şi vânturi puternice. Astfel,pe 10 septembrie, începând cu cea de a doua parte a nopţii, intensitatea acestor fenomene meteorologice se va atenua.

Totuşi, în Macedonia Centrală şi de Est, Tracia și, probabil, în insulele din nordul Mării Egee se pot produce ploi şi furtuni puternice în primele ore ale dimineții de vineri, 11 septembrie 2015.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte paginile de Internet www.meteoalarm.eu şi www.mae.ro şi reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă, care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.