“Bazarul de mărţişoare handmade – 2018”, la Atena

“Bazarul de mărţişoare handmade – 2018”, la Atena

Foto: Daniela Popescu

În perioada 18 februarie – 8 martie, Asociația Interculturală Româno-Elenă DACIA din Atena organizează “BAZARUL DE MĂRȚIȘOARE HANDMADE – 2018”.
În cadrul bazarului puteți achiziționa mărțișoare confecționate manual, din diferite materiale, inclusiv mărțișoare cu motive tradiționale cusute pe etamină, felicitări cu motive aplicate sau pictate.

La realizarea acestora au contribuit cadrele didactice și părinții voluntari din cadrul Scolii de Limba Română DACIA, precum și profesori de la școlile partenere din România. 

Bazarul poate fi vizitat începând cu 18 februarie, în fiecare sâmbătă între orele 09.00 -19.00 și duminică între orele 10.00-16.00.  Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numărul de telefon: 6934878916. 

Asociaţia Interculturală Româno Elenă ”DACIA” este o asociaţie culturală și educațională care se ocupă cu promovarea limbii, culturii şi tradiţiilor românești.  De asemenea, asociaţia îşi propune să dezvolte şi să întărească relațiile de prietenie între românii care trăiesc în Grecia, fie de origine greacă sau de altă naţionalitate. – corespondență de la Daniela Popescu, Grecia.