Bogdan Diaconu: ”Nu putem avea prosperitate, fără identitate, moralitate și echilibru demografic!”

Bogdan Diaconu: ”Nu putem avea prosperitate, fără identitate, moralitate și echilibru demografic!”

Deputatul de Diaspora, Bogdan Diaconu, și-a lansat, ieri, 15 octombrie, cel de-al doilea volum, “România Iubită”, în care reunește gândurile și poziția sa față de realitatea în care se ancorează România. „România Iubită” abordează trei teme de interes pentru români: “România și lumea”, “România față în față cu extremismul maghiar” și “Reunificarea României cu Rep. Moldova. Românii din comunitățile istorice”.bogdan diaconu

După ce în septembrie 2012 a lansat primul său volum, “România Unită”, Bogdan Diaconu a declarat despre cel de-al doilea volum că “ilustrează câteva din valorile tradiționale ale neamului românesc”. Acesta a continuat îndemnând românii la spirit românesc pretutindeni: ”Trebuie să ne iubim națiunea pentru că națiunea face țara, si nu țara stăpânește națiunea. Națiunea are grijă de țara aceasta să dăinuie să o stăpânească așa cum o face de 2000 de ani. (…) Trebuie să înțelegem că nu putem avea prosperitate, nicio societate nu poate prospera dacă nu are identitate, moralitate și echilibru demografic. Dacă nu găsim resursa și forța, în societate, nu în clasa politică, să venim cu măsuri care simultan să amelioreze aceste crize pe care societatea românească le traversează, viitorul nostru este incert. Atât din punct de vedere al dăinuirii identității, cât și din punct de vedere al siguranței și integrității noastre teritoriale, ca și țară. Eu cred în România!”.

La eveniment au participat publicistul Vlad Hogea, jurnalistul Victor Roncea, doctorul în Economie Politică și în Sțiințe Politice Clara Volintiru și avocatul Dumitru Bădrăgan, public.