Acasă Alte comunitati ”Cel ales”, cu Bogdan Stanoevici, Laura Cosoi și Nicodim Ungureanu, premiul pentru...

”Cel ales”, cu Bogdan Stanoevici, Laura Cosoi și Nicodim Ungureanu, premiul pentru regie la Festivalul de Film de la Madrid

Cristian Comeagă a câștigat premiul pentru regie la Festivalul de Film de la Madrid, pentru filmul ”Cel ales”. Premiul a fost acordat pentru o producție realizată în altă limbă decât engleza. Filmul a mai fost nominalizat la categoriile ”Cel mai bun film străin” și ”Cel mai bun montaj” (editor Mihai Codleanu).

Festivalul de la Madrid se desfășoară după modelul Premiilor Oscar și al Premiilor Globul de Aur, iar la recent încheiata ediție au fost înscrise filme din peste 50 de țări.

Este al șaptelea premiu obținut în acest an de filmul ”Cel ales”, după cele de la Los Angeles (cel mai bun film străin, cel mai bun regizor al unui film străin, cea mai bună imagine și cea mai bună muzică), cel de la Vancouver (Premiul Rising Star) și cel de la Internațional Independent Film Awards – Encino, California (Premiul de platină pentru cel mai bun film de ficțiune). O producție Domino Film, ”Cel ales” e scris, produs și regizat de Cristian Comeagă și îi are în rolurile principale pe Bogdan Stanoevici, Laura Cosoi și Nicodim Ungureanu.