Acasă Magazin Cel mai bun înotător al României: 2014 va fi cel mai bun...

Cel mai bun înotător al României: 2014 va fi cel mai bun an al meu, ca performanțe

    Înotătorul român Norbert Trandafir  a obținut, în ultimele zile ale anului trecut două victorii la un concurs important din Spania, timpii realizați, 49″48/100 în proba de 100 m liber și, respectiv 22″54/100 la 50 m liber, de către cel mai bun înotător român al momentului, legitimat la CSM Bacău 2010, la ediția XXXI a ,,International XMAS Competition”, de la Ordizia, înscrisă în calendarul Ligii Europene de Natație (LEN).

    „Sunt cele mai bune performanțele înregistrate de Norbert în această perioadă a sezonului, în toată cariera sa. Cred că a primit acel tonus inițial ce îi poate potența rezultatele în marile competiții ale anului”, a precizat Ovidiu Galeru, antrenorul înotătorului.Norbert Trandafir, laconic, dar tranșant, afirmă că „2014 va fi cel mai bun an al meu, ca performanțe”.

    Înotătorul de la CSM Bacău, ce se pregătește susținut de clubul din Bacău din chiar anul înființării sale, 2010, deține recordurile naționale în probele de 100 m liber, respectiv 50 m liber, cu performanțele de 48″75/100, respectiv 21″98/100, ultimul stabilit chiar anul trecut, tot pe pământ iberic, la Barcelona, în cadrul Mondialelor de natație.

Articolul precedentUltimii marinari români de pe nava RM Pioneer au fost repatriaţi
Articolul următorȘeful diplomației germane: tinerii din România şi Bulgaria aduc beneficii