Cinci galerii româneşti în selecţia europeană

Cinci galerii româneşti în selecţia europeană

DISTRIBUIȚI

Cinci galerii din România fac parte din selecţia celor 100 de galerii prezentate la prima ediţie a viennacontemporary, târg de artă contemporană axat pe Europa Centrală şi de Est.

Târgul de artă prezintă o paletă largă de artă contemporană din Europa Centrală şi de Est şi o selectie de artă din Austria, reunind 1.000 de artişti din diverse domenii.

viennacontemporary se desfăşoară la Marx Halle din Viena în perioada 24-27 septembrie şi reuneşte colecţionari de artă, curatori, galerişti , experţi şi artişti de pe plan internaţional.

Secţiunea REFLECTIONS pune accentul pe activitatea curatorială, oferind galeriilor participante un spaţiu de prezentare al expoziţiilor special concepute pentru viennacontemporary. Secţiunea include următoarele galerii din România: 418 Contemporary Art Gallery, :BARIL, Eastwards Prospectus şi Jecza Gallery.

Programul „Established & Young“ dedică atât galeriilor consacrate, cu o activitate mai lungă de 5 ani, precum şi galeriilor tinere, înfiinţate în perioada 2010-2015, un spaţiu de prezentare a operelor de artă. Anca Poteraşu Gallery din România prezintă în cadrul programului „Established & Young“ lucrări ale artiştilor Daniel Djamo, Iulian Bisericaru, Zoltán Béla şi Matei Bejenaru.

       Tâtgul oferă posilitatea tinerilor artişti să îşi prezinte individual lucrările în cadrul secţiunii „ZONE1“. Secţiunea este destinată atât artiştilor de pe plan internaţional cât şi artiştilor din Austria.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.