Cîțu: În momentul în care cei de la USR se duc lângă...

Cîțu: În momentul în care cei de la USR se duc lângă opoziția PSD, atunci bineînțeles că intrăm într-o altă logică în România

DISTRIBUIȚI

Florin Cîțu spune că obiectivul său este câștigarea tuturor scrutinelor din 2024, iar dacă îl va rata, se va retrage de la conducerea PNL.

„Trebuie să câștigăm tot, adică să fim cel mai mare partid politic din România, să câștigăm și la europarlamentare, și la locale, prezidențiale, parlamentare. Să câștigăm tot. Să câștigi înseamnă să fii pe primul loc”, a precizat Florin Cîțu, sâmbătă seara, la Digi24, după ce a câștigat alegerile interne pentru președinția partidului.

El a spus că dacă acest obiectiv pe care și-l propune va fi ratat, atunci se va retrage din funcția de lider al PNL. „Dacă nu câștig înseamnă că nu mi-am făcut treaba și voi lăsa locul altora atunci”, a declarat Florin Cîțu.

Întrebat de ce PSD este inamicul PNL, din moment ce la un moment dat a existat USL, Florin Cîțu a răspuns: „A existat la un moment dat și eu v-am spus că pe mine nu mă veți vedea cu o geacă pe mine pe care să scrie: Votați PSD. Nu va mai exista niciodată această legătură, pentru că eu cred că soluția liberală este soluția pentru România. În rest, ați văzut ce pot să facă socialiștii. Nu vom mai permite. Vor rămâne în opoziție până în 2028 cel puțin”, a menționat Florin Cîțu.

El a comentat că PSD nu are nicio șansă cu moțiunea de cenzură, dacă lângă ei nu vor fi cei de la USR PLUS. „În momentul în care cei de la USR se duc lângă opoziția PSD, atunci bineînțeles că intrăm într-o altă logică în România”, a afirmat noul lider al PNL.

„Vom face tot ce e posibil ca acest guvern să meargă mai departe și va rămâne până în 2024”, a spus Cîțu întrebat ce face dacă USR PLUS nu se va întoarce la guvernare. Întrebat dacă va negocia pentru votul la moțiunea de cenzură sau îi va lăsa mai întâi pe cei de la USR PLUS să facă alegerea, Cîțu a spus: „Avem parlamentari, avem un grup parlamentar în Parlamentul României, vom face tot ce e posibil să menținem această guvernare”, a precizat Cîțu la Digi24.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.