Clarificări

Clarificări

 “Am luat notă de situația prezentată în articolul dumneavoastră și aș dori să fac câteva clarificări. Compania Tabita Tour efectuează transport de călători pe ruta România – Spania și alte destinații europene, însă nu este implicată în activități de recrutare și plasare de forța de muncă. Phil Management este într-adevăr o companie aparținând grupului Filadelfia, acreditată pentru recrutare și plasare forță de muncă dar până în prezent nu a prestat această activitate.

 Persoana despre care se amintește în articol a beneficiat doar de transport prin compania noastră, toate formalitățile pentru locul de muncă fiind încheiate direct cu firma angajatoare din Spania”.

Tabita Tour transportă anual peste 5000 de muncitori care au contracte în diverse țări din Europa și cu excepția acestui caz, nu au fost probleme.

În ceea ce privește compania noastră, precizăm că ITM Bistrița a efectuat controale la sediul nostru și nu a găsit nereguli”, precizează Ioan Sighiartău, director general al Filadelfia Group.

Clarificarea vine ca răspuns la materialul privind societățile care exploatează români în Spania.