Clopoțelul sună (și) românește la Salonic

Clopoțelul sună (și) românește la Salonic

DISTRIBUIȚI

Clopoţelul a sunat, pe 3 octombrie, pentru copiii Şcolii de Limba Română din Salonic, unde au reînceput cursurile în cadrul centrului de limbi străine Babel de pe Bd. Vasilissis Olgas nr 141.

Copiii şi părinţii s-au reîntâlnit după perioada vacanței și în scurt timp totul a intrat în atmosfera şcolară. Cei nou veniți s-au integrat repede, copiii fiind încântaţi să aibă colegi noi. Părinţii tinerilor care urmează cursurile Şcolii de Limba Română din Salonic au fost iniţiate de cu profesorii Ana Maria Papadimitriou, Symeon Argyropoulos şi Luiza Pera.

Cu această ocazie, Asociația Femeilor Românce din Grecia (Atena) a trimis Şcolii de Limba Română din Salonic o donație de carte, ‘’Povestiri despre România, țara părinților’’ de Petre Crăciun.

Cartea este o deosebită incursiune în istoria, tradiţiile şi literatura limbii române, fiind tiparită cu sprijinul DRP, departament care sprijină şi realizarea proiectului ”Şcolii de Limba Română” din Salonic.

Mulţumim supermarket-ului Masoutis, care ne-au transmis câteva produse promoţionale destinate copiilor, toate cu personaje celebre din desene animate sau benzi desenate, care au fost foarte atractive pentru cei mici. Revederea cu prietenii, atât a copiilor, cât şi a părinţilor, fotografiile făcute împreună, cadrul festiv, cât şi micile cadouri primite au făcut din această primă zi de curs una specială pentru toți participanții”, susţin organizatorii Şcolii de Limba Română din Salonic. – (corespondenţă învăţător Luiza Georgeta Pera, Salonic)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.