Concurs de eseuri “Identitate românească în spațiul european” dedicat tinerilor români din...

Concurs de eseuri “Identitate românească în spațiul european” dedicat tinerilor români din Ucraina

Asociația Convergențe Europene (ACE) și asociația Eurocentrica lansează a III-a ediție a concursului de eseuri “Identitate românească în spațiul european”, adresat elevilor și studenților de etnie română din Ucraina. Proiectul, derulat în parteneriat cu Ambasada României la Kiev, Consulatele Generale ale României la Cernăuți și Odesa și Consulatul României la Slatina (Transcarpatia), se desfăşoară în perioada 19 decembrie 2016 – 28 februarie 2017. Termenul limită pentru transmiterea lucrărilor este 28 februarie 2017, inclusiv.

Cei care doresc să se înscrie în concurs sunt rugați să trimită un singur material, care să conțină cel puțin 1.000 de semne, precum şi datele de identificare ale autorului (nume, prenume, e-mail, telefon, regiunea și localitatea de reședință), scrie Bucpress.eu.

Câștigătorii locurilor I, II și III din fiecare regiune vor primi câte o tabletă. Premierea va avea loc la sediile misiunilor diplomatice ale României din Cernăuți, Odesa și Slatina, la o dată care va fi stabilită în funcție de disponibilitatea corpului diplomatic și a organizatorilor concursului.