Concurs naţional pentru selectarea proiectului care va reprezenta România la Expoziţia Internaţională...

Concurs naţional pentru selectarea proiectului care va reprezenta România la Expoziţia Internaţională de Artă – la Biennale di Venezia

Ministerul Culturii, Ministerul Afacerilor Externe și Institutul Cultural Român lansează concursul național pentru selectarea proiectului care va reprezenta România la cea de-a 57-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Artă – la Biennale di Venezia (13 mai – 26 noiembrie 2017).

În 2017, proiectul care va reprezenta România se va realiza în două spaţii expoziţionale: Pavilionul României din Giardini de la Biennale şi Noua Galerie a Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia.

Înscrierile se pot face prin depunerea documentaţiilor la registratura Ministerului Culturii din Bd. Unirii nr. 22, sector 3, 030833 București, până la 12 decembrie 2016, ora 14.00.

Anunţul şi detaliile privind organizarea Concursului naţional pentru selectarea proiectului care va reprezenta România la cea de-a 57-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Artă – la Biennale di Venezia pot fi gasite AICI