Concurs pe tema diversității lansat de OSCE

Concurs pe tema diversității lansat de OSCE

DISTRIBUIȚI
Înaltul Comisar pentru Minorități Naționale al OSCE lansează concursul „Școala noastră, diversitatea noastră: istoria ta în 60 de secunde” pentru adolescenții cu vârste cuprinse între  12 și 18 ani. Concursul este organizat cu ocazia celebrării a 20 de ani de la lansarea primelor inițiative cu privire la drepturile minoritățile naționale la educație.

Participanții trebuie să pregătească un spot video de maxim un minut în care să ilustreze tema diversității minoritare. Trei cele mai bune filmulețe vor fi premiate și prezentate la a ceremonia jubiliară la Haga, Olanda. Câștigătorii vor primi:  locul I – o cameră video; locul II – o tabletă; locul III – un rucsac cu panel solar.

Scopul concursului este încurajarea tinerilor să împărtășească viziunea lor despre diversitate și rolul educației în acest aspect. La acest concurs pot participa tinerii din orice țară. De asemenea, odată cu filmulețul participanții vor trimite, până la 31 martie 2016,  la adresa de email videocontest@osce.org, informații cu numele, data nașterii, email-ul numărul de telefon, fotografia autorului sau a grupului de autori, țara de origine, orașul și denumirea școlii.

Mai multe detalii aici.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.