Concurs pentru copii – “DOR de EMINESCU”

Concurs pentru copii – “DOR de EMINESCU”

De Ziua Culturii Naționale și a marelui poet Mihai Eminescu, Școala de Limba Română “DACIA” din Atena, care funcționează cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni în cadrul Asociației DACIA, lansează concursul pentru copii “Dor de Eminescu”. 
Fiecare participant trebuie să-și aleagă o operă de-a lui Eminescu ( poezie, proza, Etc.), să realizeze desenul reprezentativ și să ni-l trimită.  Se pot înscrie în concurs copii cu vârste între 7 și 18 ani.

Fiecare participant va primi diplomă de participare, iar cele mai reprezentative trei desene vor fi premiate cu cărți ce conțin poezii scrise de Eminescu. Profesorii coordonatori vor primi Adeverințe de participare. 

Desenele le puteti trimite incepand de astăzi până miercuri 17 ianuarie, ora 00.00, pe email: asociatia_dacia@yahoo.com,  prin mesaj privat pe pagina Asociatiei Dacia sau la sediul acesteia, strada Keiriadon 92, Petralona. 

Acest concurs se organizează in scopul promovării valorilor naționale și a identității culturale în rândul copiilor români din Diaspora. – corespondență de la Daniela Popescu, Grecia.