Conferinţă a Studenţilor, Profesorilor şi Cercetătorilor Români din Marea Britanie, 2017

Conferinţă a Studenţilor, Profesorilor şi Cercetătorilor Români din Marea Britanie, 2017

Cea de-a X-a ediție a Conferinței Studenților, Profesorilor și Cercetătorilor Români din Marea Britanie (CSPCR UK) va începe, în acest an, în data de 4 noiembrie la University College London-UCL.

Evenimentul are ca scop prezentarea unei imagini de ansamblu asupra modalităților de lucru disponibile în contextul erei digitale, de la a lucra de acasă sau într-un birou pentru o corporație, de la mediul Academic sau Research, până la o carieră în sectorul public.

Tema evenimentului este ”From office to remote working trends in the digital era – The new reality of European Union”. Organizatorii doresc să acopere astfel întrebările pe care le poți avea și să prezinte diferitelor avantaje ale domeniilor prezentate, în contextul acestei ere digitale și mai cu seamă în contextul European, când situația unor țări precum Marea Britanie în UE pare incertă.

CSPCR UK reprezintă o inițiativă comună a Ambasadei Romaniei și a comunității studențești românești din UK pentru coagularea comunității academice românești din Marea Britanie, cu scopul de a crea un cadru pentru schimbul de idei și experiențe ce pot duce la realizarea unor parteneriate sociale în vederea dezvoltării acestei comunități.

Eveniment este organizat sub patronajul Ambasadei României la Londra, cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, prin colaborare cu Liga Studenților Români din Străinătate – filiala Marea Britanie împreună cu Societatea Studenților Români din University College London, Societatea Studenților Români din Oxford și Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Pentru mai multe detalii despre program și locație, cei interesați trebuie să completeze un formular de înscriere şi să urmărească  noutăţile pe pagina evenimentului.