Acasă Cultura / Culte Constanța: Sunscreen Film & Arts Festival 

Constanța: Sunscreen Film & Arts Festival 

A fost lansat programul complet al primei ediții a Sunscreen Film & Arts Festival, eveniment care se va desfășura la Constanța în perioada 8-11 septembrie. Programul festivalului include peste 25 de filme românești și internaționale, cine-concerte și concerte, atât în spații outdoor – în Piața Ovidiu, pe Plaja Reyna și la Teatrul de Vară Soveja – cât și indoor, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” și la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța.

Evenimentul este finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, prin Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism și organizat de Transilvania Film şi Asociaţia Festivalul de Film Transilvania, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa.

Invitatul special al evenimentului va fi actorul de origine sârbă Darko Perić, cunoscut publicului din România din serialul spaniol „La Casa de Papel”, unde l-a jucat pe Helsinki. Perić va fi prezent la Constanța pentru a se întâlni cu fanii, dar și pentru proiecția scurtmetrajului „Patria”.

Spectatorii vor avea ocazia să întâlnească la Constanța și nume importante ale cinematografiei și scenei de entertainment din România.