Consulat itinerant în Palma de Mallorca

Consulat itinerant în Palma de Mallorca

O echipă a Secției Consulare din Barcelona se va deplasa, în perioada 4 – 5 noiembrie, în Palma de Mallorca, pentru a furniza servicii consulare cetățenilor români aflați în comunitatea autonomă Insulele Baleare.Activitatea cu publicul se va desfășura la Casal de Inmigrantes, S/ Eusebio Estada numărul 48, Palma, după următorul program:

4 noiembrie, între orele 10.00 -18.00, se vor prelua cererile;
5 noiembrie, între orele 11.00 -14.00, se vor elibera documentele, se vor elibera documentele aduse de la Barcelona (acte notariale, certificate de naștere, pașapoarte).

Activitatea se va desfășura numai pe bază de programare prealabilă, ceea ce presupune să vă adresați în mod direct consulatului până la data de 30 octombrie, pentru a solicita o programare pentru serviciul dorit, scrie Inforoes.com.

Solicitarea o puteți face fie la adresa de email a consulatului barcelona@mae.ro, fie prin fax la numărul: 934.341.109. În ambele cazuri trebuie să precizați numele, prenumele, documentul consular solcitat și un număr de telefon de contact .

Cererile trimise prin fax trebuie să conțină și adresa de e-mail a solicitantului.

În cazul în care este vorba de un act notarial cu un mandat complex sau de întindere, este necesar să se aducă modelul în format electronic, iar cei care doresc procuri pentru acte de identitate trebuie să fie deja în posesia fotografiilor necesare.

Nu se acceptă fotografiile care nu corespund criteriilor legale (3cm x 4 cm plus o bandă de 7 mm în partea de jos).

Cererile care nu respectă aceste condiții nu vor fi luate în considerare.

Din motive organizatorice, nu se poate face nici un fel de excepție de la regula programării.

Pentru efectuarea serviciului consular dorit, este absolut necesar să dețineți acte de identitate românești valabile și să aveți copii după absolut toate documentele.

Din motive exclusiv tehnice, nu se pot primi solicitări de pașapoarte.