Consulul general al României la Cernăuți a participat la ședința consiliului local...

Consulul general al României la Cernăuți a participat la ședința consiliului local Mahala

Consulul General al României la Cernăuți, Eleonora Moldovan, a răspuns pe 5 noiembrie invitației Primăriei localității Mahala, raionul Nouă Suliță, regiunea Cernăuți şi a participat la ședința Consiliului Local.

În cadrul întâlnirii Elena Nandris a fost reinvestită în funcția de primar al satului Mahala, pentru încă un mandat, al treilea, cu un nou consiliu format din 26 de consilieri locali.

Oaspeți din Ucraina și România, comunitatea locală și aleșii satului au fost întâmpinați cu cântece din folclorul local, au avut parte de o manifestare de investire a noului organ reprezentativ al  localității Mahala.

“Am văzut grădiniţele, şcoala şi mereu este loc de mai bine, însă sunt convinsă că localitatea va continua această linie de dezvoltare şi prosperare, atât pe linia internă, cât şi pe relaţia dezvoltării de parteneriate, înfrăţiri şi alte proiecte”, a declarat Consulul general al României la Cernăuți în cadrul întâlnirii.

Președintele Consiliului Raional Nouă Suliță, Roman Crigan, a participat la aceasta manifestare solemnă, a adresat un mesaj de felicitare.

Doamnă Primar, vă felicităm pentru această responsabilitate asumată și creditul obținut din partea cetățenilor, sănătate, prosperitate, proiecte sociale frumoase și în interesul cetățeanului!”, conchide Eleonora Moldovan.