Copiii români din Madrid au învățat despre Constantin Brâncuși, Nadia Comăneci și...

Copiii români din Madrid au învățat despre Constantin Brâncuși, Nadia Comăneci și Gheorghe Zamfir

La Școala de Sâmbătă de la Ambasada României la Madrid copiii au învățat despre „Locuri și oameni de acasă”, din România. Mihaela-Elena Bogdan, profesor LCCR, i-a ajutat sâmbătă să-și îmbogățească bagajul de cunoștințe privind structura geografică a țării, locuri celebre și reprezentanți ai neamului românesc cu recunoaștere internațională (cum sunt: Constantin Brâncuși, Nadia Comăneci, Gheorghe Zamfir ș.a.), potrivit unui anunț al ambasadei.Copiii cu vârste cuprinse între 6-12 ani sunt așteptați și sâmbăta viitoare, 12 noiembrie, ora 11:30, la sediul Ambasadei (Avda. Alfonso XIII, no.157, 28016 Madrid) când vor găti și povesti.

Având în vedere spațiul restrâns din oficiul misiunii diplomatice unde se va desfășura lecția de gastronomie, părinții sunt rugati să completeze formularul de participare și să-l trimită la adresa de e-mail: madrid.comunitate@mae.ro.

Pentru a asigura desfășurarea în condiții sigure a activității, numărul de locuri este limitat, putând participa doar 15 copii!

Școala de Sâmbătă este un proiect al Ambasadei României la Madrid derulat cu sprijinul cadrelor didactice de Limbă, Cultură și Civilizație Românească din zona Comunității Madrid și a mai multor profesioniști români din aceeași zonă.