Acasă Evenimente Culoarea anului 2024 este ‘Peach Fuzz’

Culoarea anului 2024 este ‘Peach Fuzz’

Pantone Color Institute: Această nuanţă caldă şi confortabilă evidenţiază dorinţa noastră de a fi împreună cu ceilalţi  

După o numărătoare inversă atât de mult aşteptată în lumea designului, încât este de multe ori asemănată cu cea din seara de Revelion, culoarea anului 2024 a fost anunţată joi dimineaţă de Pantone Color Institute, iar aceasta este „Peach Fuzz”, informează site-ul postului public de televiziune din Canada (cbc.ca).

„Nuanța caldă și confortabilă subliniază dorința noastră de a fi împreună cu ceilalți și sentimentele pe care aceasta le creează”, se arată într-un comunicat al Institutului..

Pantone a numit, de asemenea, Peach Fuzz „subtil senzual”, „sincer” și a descris-o ca fiind „comunicând un mesaj de grijă și împărtășire, de comunitate și colaborare”. „Căutând o nuanță care să reflecte dorința noastră înnăscută de apropiere și conexiune, am ales o culoare care radiază de căldură și eleganță modernă. O nuanță care rezonează cu compasiune, oferă o îmbrățișare tactilă și face fără efort legătura între tinerețe și atemporalitate”, a declarat Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute, pe site-ul companiei.