”Culori Unite în Maramureș” se desfăşoară la Ocna Șugatag

”Culori Unite în Maramureș” se desfăşoară la Ocna Șugatag

În intervalul 1–9 septembrie 2017, la Lacul Sărat din Ocna Șugatag va avea loc cea de-a VII-a ediție a Taberei Internaționale de Pictură ”Culori Unite în Maramureș”.

Cei 20 de artiști profesioniști din Cehia, Danemarca, Elveția, Polonia, România, Ungaria și Ucraina vor petrece în Maramureș opt zile, având un variat program de vizite alternate cu pictură în aer liber, divertisment și alte modalități de petrecere a timpului liber.

Din experiența edițiilor anterioare, pe lângă munca propriu-zisă, între participanți se crează o strânsă legătură de prietenie, în ciuda barierei lingvistice, iar fiecare sesiune de acest fel a reprezentat un real succes care a lăsat artiştilor impresii dintre cele mai plăcute.

”Cunosc proiectele în care este implicat Radu Tărțan (președintele Asociației Culori Unite – n.r.) și mereu l-am apreciat pentru tot ce face să promoveze frumusețile Maramureșului și dincolo de hotare. Sunt convins că și cea de-a VII-a ediție a Taberei Internaționale de Pictură va fi o adevărată reușită, iar participanții vor fi impresionați de minunile naturale ale județului nostru”, a declarat șeful administrației județene Maramureș.