Cursuri de limba română pentru adulţi şi Juniori(4 – 6 ani) la...

Cursuri de limba română pentru adulţi şi Juniori(4 – 6 ani) la Viena

DISTRIBUIȚI

Noi serii de  cursuri de limba română pentru adulţi – Coaching Romanian, nivelurile A1.2, A2.2, B1.2 şi B2.1, conform descrierii propuse de Cadrul European Comun de Referinţă pentru Limbi, vor avea loc în perioada 29 februarie – 27 iunie la Viena(Argentinierstrasse 39, 1040 Viena)

Grupele vor fi formate din 15 cursanţi. Pentru fiecare nivel înscrierile se fac  în perioada 1 – 21 februarie pe baza trimiterii formularului de înscriere şi a dovezii achitării taxei de participare la adresa radu.naghiu@rkiwien.at şi în copie la coordonatorul programului diaro.cn@gmail.com  (prof. Claudia Nistor).

Pentru persoanele care nu au obţinut o diplomă de competenţă lingvistică în cadrul sesiunilor de cursuri organizate anterior de ICR Viena este necesară participarea la un test de evaluare a cunoştinţelor, care va avea loc în data de 24 februarie, ora 17.30.

Potrivit organizatorilor, suport de curs este  disponibil la librăria Kuppitsch din Viena şi este compus din:

Daniela Kohn, PULS. Manual de limba română pentru străini, nivel A1, A2, Editura Polirom, 2009 (curs, carte de exerciţii, 2 CD-uri: 40 Euro)  şi Daniela Kohn, PULS. Manual de limba română ca limbă străină, nivel B1, B2,  Editura Polirom, 2009 (curs, carte de exerciţii, 1 CD: 40 Euro).

De asemenea, în perioada 23 februarie – 14 iunie vor avea loc cursuri de limbă română şi  pentru copii (între 4 şi 6 ani) – Coaching Romanian Jr.

În cadrul acestor cursuri se exersează limba română prin jocuri, poezii, cântece, obiceiuri şi datini româneşti. Cursurile Coaching Romanian Jr. sunt gratuite. Astfel, cei mici se vor reuni în fiecare zi de marţi în intervalul orar 17.00 – 18.45 pentru a descoperi tainele limbii române alături de prof. Vasilea Mihali.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.