Cursuri de limba română pentru străini la ICR

Cursuri de limba română pentru străini la ICR

DISTRIBUIȚI
Foto: ICR

Dacă doriţi să învăţaţi limba română pentru afacerea sau slujba dumneavoastră ori din plăcere, cursurile de limba română oferite de Institutul Cultural Român reprezintă o opțiune de luat în calcul.

În 2018, ICR oferă celor interesaţi o gamă variată de cursuri : cursuri extensive atât dimineața, cât și seara; cursuri demonstrative; cursuri individuale; atelier de conversație „Hai să stăm la un pahar de vorbă!”; atelier de gramatică „Pastila de gramatică”; cursuri de limbă, cultură și civilizație românească – Școala de vară la Brașov; cursuri pentru toate nivelurile, de la începători la avansaţi, în conformitate cu prevederile Cadrului European Comun de Referinţă pentru Limbi; cursuri extensive: 2 ore de două ori pe săptămână; cursuri individuale: (la cerere), şi cursuri demonstrative de limba română pe tot parcursul anului.

Grupele sunt formate din 8-12 cursanţi. Numărul minim de cursanţi necesar constituirii unei grupe este de 5 persoane, iar un  modul are 40 de ore de curs. Pentru a stabili nivelul cunoştinţelor de limba română, cursanţii vor da un test (o probă scrisă şi una orală) pe baza căruia se va face repartizarea pe grupe. Testul de nivel este gratuit.

Cursurile de limba română pentru străini sunt organizate de ICR din 2008.

Informaţii despre structura cursurilor, programul de desfăşurare şi costuri, AICI.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.