Dan Stoenescu, bilanţ de mandat

Dan Stoenescu, bilanţ de mandat

DISTRIBUIȚI

Activitatea desfășurată în fruntea DepartamentuluiPolitici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni a fost sintetizată de Dan Stoenescu într-un bilanț dat publicității joi. Sinteza activităților sale în fruntea DRP pentru perioada noiembrie 2015 – iulie 2016 poate fi găsită AICI

Dan Stoenescu a postat pe pagina sa de Facebok un mesaj, la puţin timp după ce Dacian Cioloş a anunţat că acesta nu va mai face parte din Guvern. Stoenescu a spus că a fost o plăcere să facă parte dintr-o echipă de profesionişti şi a adăugat că îi mulțumeşte premierului Dacian Cioloş pentru încrederea pe care i-a acordat-o la începutul mandatului.

A fost o plăcere să fac parte dintr-o echipă de profesioniști și sunt bucuros că, pentru nouă luni, am avut ocazia să cunosc atâția români minunați, care fac cinste României pe toate meridianele. A fost o onoare să fiu alături de românii de pretutindeni și mulțumesc tuturor celor care au pus atâta pasiune și au muncit cot la cot cu mine până la ore târzii pentru a duce la capăt proiecte la care am ținut foarte mult. Îi mulțumesc premierului Dacian Cioloş pentru încrederea pe care mi-a acordat-o la începutul mandatului și îi doresc mult succes doamnei Maria Ligor în continuare!„, a scris demnitarul pe Facebook.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.