David Popovici pe timbre

David Popovici pe timbre

DISTRIBUIȚI

 

În semn de respect şi preţuire pentru valorile sportului românesc, Romfilatelia, singura instituţie desemnată de Guvernul României în emiterea mărcilor poştale, continuă proiectul „Sportivi de aur” şi lansează un întreg poştal dedicat performanţei remarcabile a lui David Popovici.

Grafica sugestivă  a acestui întreg poștal este însoțită de textele în care sunt prezentate titlurile câștigate, în premieră pentru România: „Campion mondial la înot, proba de 200 m liber și 100 m liber, Budapesta – 2022″ precum și performanța ca fiind „Primul român medaliat la un Campionat Mondial de Natație – proba masculină”.

Succesul venit la numai 17 ani, îl evidenţiază pe David Popovici şi prin tinereţe, fiind încă junior şi devenind un important reprezentant al viitorului nataţiei româneşti.

Marca poștală românească dovedește încă o dată, prin implicarea în susținerea proiectelor culturale și sportive, faptul că este un actor activ în viața societății românești, îndeplinindu-și misiunea sa de promotor al valorilor naţionale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.