Deputatul Aurelian Mihai: Timpul și faptele românilor din diaspora au demonstrat ambiţie...

Deputatul Aurelian Mihai: Timpul și faptele românilor din diaspora au demonstrat ambiţie şi curaj!

Deputatul Aurelian Mihai mulțumeşte românilor optimiști pentru voința și dorința de a vedea România “în locul meritat”, iar celor aflați în străinătate pentru dovada de bună educație și gesturile umanitare iniţiate de-a lungul timpului.Din orice colț al țării sau al diasporei, ne dorim cu toții o altfel de Românie, transmițând tuturor celor care trebuie să audă că vom apuca să ne potolim setea de a vedea că se face dreptate acestui neam!”, susţine deputatul.

Acesta subliniază, într-un comunicat, importanţa celor 26 de ani de la Revoluţia din 1989 şi consideră că acesta este momentul în care românii trebuie să valorifice şansa de a schimba în bine ţara.

Timpul și faptele noastre ale românilor din diaspora au demonstrat că, pe măsura ambiției și curajului nostru, ne-am făurit o altfel de viață, iar România a primit în scurt timp, în anii următori emigrării, cel mai mare sprijin financiar și nu numai, tot din partea noastră. În tot acest timp, netrăind în România, nici spitalele nu le-am ocupat, nici sistemul de asigurări de sănătate românesc nu l-am folosit, nici serviciile administrației de acasă nu le-am uzat și nici autostrăzile nu le-am tocit (…) Pe linia speranțelor pe care cetățenii și le-au depozitat în ziua votării, pe același calibru trebuie să ne și încadrăm, nu încape loc de îndoială, doar noi, politicienii avem șansa cea mai mare de a schimba în bine această țară. Nu este ușor. Trebuie mult curaj!”, mai adaugă Mihai Aurelian.