Deputatul Mihai Aurelian: La mulţi ani, româncelor, oriunde vă aflați!

Deputatul Mihai Aurelian: La mulţi ani, româncelor, oriunde vă aflați!

Deputatul Mihai Aurelian consideră că  româncele nu au simțit mai apăsătoare viața în diaspora așa cum se întâmpla în preajma sărbătorilor sau zilelor de naștere.An de an, asociații din Italia, Spania, Marea Britanie, Austria, Grecia SUA, Canada etc. fac tot posibilul ca prin acțiunile pe care le organizează, să aducă un zâmbet și o îmbrățișare călduroasă româncelor din diaspora, prin frumusețea gestului de a serba ziua de 8 martie dedicată femeilor. Am avut prilejul în acest an de a adresa româncelor din Roma, Bologna și Rignano Flaminio, felicitările mele aducând la cunoștința audienței faptul că Parlamentul României a adoptat proiectul de lege prin care data de 8 martie devine zi oficiala a statului român”, susţine deputatul de diaspora.

De asemenea, Mihai Aurelian atrage atenţia că “un lucru nu se mai poate recupera niciodată, efortul și anii milioanelor de românce care s-au lăsat pe sine, pentru familie și chiar pentru țara de origine”.

Așadar, vă urez o zi așa cum meritați, plină de culoare, de dragoste, de afecțiune, de bucurie, de liniște, de zâmbete, un curcubeu al fericirii pentru ceea ce reprezentați în creația Lui, iar pentru că 8 martie a sosit într-o zi de primăvara cu mult soare, pentru toate româncele noastre frumoase, din țară și din diaspora, ca în fiecare an, va spun La mulţi ani, oriunde vă aflați!”, conchide deputatul.