Deputatul Mircea Dolha: Lucrurile nu pot rămâne aşa în cazul familiei Bodnariu!

Deputatul Mircea Dolha: Lucrurile nu pot rămâne aşa în cazul familiei Bodnariu!

Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării a Camerei Deputatilor din Parlamentul României s-a autosesizat în cazul familiei Bodnariu, căreia autorităţile norvegiene i-au luat cei 5 copii sub acuzaţia de creştinism radical şi îndoctrinarea minorilor.

 „Chiar la finele anului trecut, Comisia s-a întrunit în şedinţă extraordinară şi a hotărât efectuarea, în zilele următoare, a unei vizite de lucru în Regatul Norvegiei. În calitate de vicepreşedinte al Comisiei şi conducător al acestei delegaţii, vă promit că vom face tot ce este omeneşte şi legal posibil pentru ca adevărul să iasă la iveală! Vom avea pe agenda vizitei de lucru întâlniri cu autorităţile competente, omologii noştri parlamentari şi Guvernul norvegian pentru a face demersurile necesare în vederea soluţionării acestui caz”, susţine deputatul Mircea Dolha, vicepreşedintele Comisiei.

Acesta precizează că în ciuda faptului că Parlamentul României, această importantă instituţie a democraţiei româneşti, ”a ajuns la o cotă foarte joasă de încredere, să ştiţi că există parlamentari cărora le pasă şi vă spun cu mândrie că mă număr printre ei. Acesta este motivul pentru care voi face, alături de colegii mei din Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării, tot ce ţine de competenţa noastră pentru ca acest mister să fie în sfârşit desluşit, iar situaţia să se rezolve într-un fel sau altul. Lucrurile nu pot rămâne aşa”.