Documentarele “Wild Carpathia” continuă

Documentarele “Wild Carpathia” continuă

Echipa seriei documentare “Wild Carpathia”, în care au fost prezentate unele dintre cele mai frumoase zone româneşti, de la Munţii Carpaţi la Delta Dunării, vrea să continue campania de promovare a României şi solicită sprijinul românilor pentru a realiza un nou episod, intitulat “White Carpathia”.

Echipa care a realizat trilogia documentară “Wild Carpathia”, difuzată în perioada 2011 – 2013, la nivel internaţional, prin intermediul televiziunii Travel Channel, a anunţat că intenţionează să continue campania de promovare a ţării noastre şi că vrea ca de această dată să prezinte frumuseţile naturale ale României, în timpul iernii.

Echipa seriei “Wild Carpathia” afirmă că vrea să aibă o nouă şansă pentru a-i inspira pe români să le pese mai mult de lucrurile care se întâmplă în ţara lor, înainte ca unele companii străine să le exploateze resursele naturale şi să transforme astfel ultima regiune sălbatică din Europa într-un dezastru ecologic, fără nicio speranţă de a oferi un viitor sustenabil generaţiilor viitoare, notează Mediafax.

“Wild Carpathia” prezintă, în viziunea unui grup de britanici, frumuseţea Munţilor Carpaţi din România, în încercarea de a arăta străinilor minunata diversitate a faunei şi florei din zonă. De asemenea, documentarul are un scop educaţional şi atrage atenţia românilor asupra comorii nepreţuite de care se bucură şi pe care trebuie să o conserve pentru generaţiile viitoare.