Echipa României a devenit campioană mondială la cea de-a doua ediție a...

Echipa României a devenit campioană mondială la cea de-a doua ediție a Neymar Jr’s Five

Foto: GSP

Echipa României a devenit campioană mondială la cea de-a doua ediție a Neymar Jr’s Five, cel mai mare campionat de fotbal 5-la-5, după finala disputată cu Anglia în acest weekend.

Astfel, echipa românească TAO United s-a impus în fața unei formații engleze grație unui Golden Goal reușit de Silviu Radu, la finalul celor 10 minute regulamentare, încheiate cu scorul de 0-0. “Când am reușit să intru în posesia mingii și am început să înaintez către poartă, mi-au dat lacrimile de bucurie, așa că nu știu exact cum am înscris golul. Să joci în fața unor titani ai fotbalului mondial, precum Neymar și Gabriel Jesus nu este un lucru deloc ușor. Este un vis devenit realitate. Cred că ne va lua câteva zile să realizăm exact ce ni s-a întâmplat,” a spus la final românul Silviu Radu, potrivit gsp.

De asemenea, după câștigarea finalei, echipa României a disputat un meci amical contra unei echipe din care au făcut parte Neymar, Gabriel Jesus și fostul căpitan al echipei naționale a Franței, Djibril Cissé.

“Sunt o mulțime de jucători din întreaga lume care își dedică multă pasiune pentru acest sport și asta nu face decât să fiu mândru că îi pot reuni pe același teren și să le dau șansa să joace fotbal amator la un alt nivel” Neymar Jr.