Elevii clasei a XII-a de la Liceul “Nicolae Bălcescu” din Gyula au...

Elevii clasei a XII-a de la Liceul “Nicolae Bălcescu” din Gyula au primit “traistuta” de absolvire

La Liceul „Nicolae Bălcescu” din Gyula (LNB), a avut loc serbarea de rămas bun a elevilor de clasa a XII-a, sub genericul „La revedere, școală dragă!”. 53 de elevi, cuprinși în două clase, au luat parte la această serbare, în prezența a peste 400 de persoane (elevi, profesori, părinți, invitați).

53 de elevi, cuprinși în două clase, au luat parte la această serbare, în prezența a peste 400 de persoane (elevi, profesori, părinți, invitați).

La eveniment au participat Florin Vasiloni, consulul general român la Gyula, Gheorghe Cozma, directorul Oficiului Autoguvernării pe Țară a Românilor din Ungaria (AȚRU), pr. Teodor Marc, vicepreşedintele Autoguvernării Româneşti din jud. Bekes, pr. Visarion Tuderici, secretar eparhial al Episcopiei Ortodoxe Române din Ungaria ş.a.

La eveniment au participat Gheorghe Cozma, directorul Oficiului Autoguvernării pe Țară a Românilor din Ungaria (AȚRU), pr. Teodor Marc, vicepreşedintele Autoguvernării Româneşti din jud. Bekes, pr. Visarion Tuderici, secretar eparhial al Episcopiei Ortodoxe Române din Ungaria, ş.a.

Programul serbării a cuprins mai multe părți. Cele două clase absolvente au urcat pe scenă și au prezentat câte un montaj liric, în limba română și limba maghiară, realizat sub îndrumarea unor cadre didactice, în care prin muzică și versuri elevii și-au exprimat recunoștința față de cadrele didactice. Elevii a primit câte o floare și un dar simbolic, o trăistuță, din partea colegilor din clasa a XI-a. În partea finală a programului oficial, conducerea școlii i-a premiat pe elevii merituoși, din clasa a XII-a.