Acasă Cultura / Culte EUROPA IN MUSICA: stagiunea muzicală a cluster-ului EUNIC Roma

EUROPA IN MUSICA: stagiunea muzicală a cluster-ului EUNIC Roma

În perioada 15-29 iunie 2021, Conservatorul de Muzică “Santa Cecilia” și EUNIC Roma prezintă stagiunea estivală a ciclului muzical anual EUROPA IN MUSICA: stagiunea muzicală a cluster-ului EUNIC Roma, un proiect inițiat în 2019 de Accademia di Romania in Roma și de Conservatorul de Muzică „Santa Cecilia”.

Ediția estivală a proiectului EUROPA IN MUSICA este organizată de Conservatorul de Muzică „Santa Cecilia” din Roma și de membrii cluster-ului EUNIC Roma: Institutul Slovac la Roma și Institutul Bulgar de Cultură la Roma, care sunt și co-președinți ai cluster-ului EUNIC Roma pentru anul 2021, Forumul Austriac de Cultură din Roma, Goethe-Institut Roma, Institutul Polonez din Roma, Accademia di Romania in Roma și Academia Ungariei la Roma, în parteneriat cu Roma Culture – portalul cultural al Primăriei din Roma, precum și cu Teatrul Vila Torlonia din Roma.

Partenerii media ai ediției estivale a proiectului EUROPA IN MUSICA 2021 sunt Giornale Diplomatico, B in Rome, Abitare a Roma, Roma a Piedi, Italia a Piedi, Più Culture e Romeing.

În conformitate cu reglementările sanitare în vigoare, participarea publicului la eveniment va fi limitată și se va face doar pe baza unei rezervări prealabile la adresele de e-mail indicate în programul general, pentru fiecare concert. Pentru mai multe informații vizitați site-ul www.conservatoriosantacecilia.it