Evgheni Şevciuk a făcut remanieri la Tiraspol

Evgheni Şevciuk a făcut remanieri la Tiraspol

Liderul de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk, a făcut remanieri la Tiraspol. Potrivit Infotag, care citează serviciul de presă al liderului transnistrean, în funcția de aşa-zis viceprim-ministru a fost numit șeful serviciului prețuri și activitate antimonopol din aşa-numitul executiv de la Tiraspol, Vitali Ulitka. În funcția de şef al departamentului justiției a fost desemnat fostul reprezentant al liderului de la Tiraspol în Consiliul Suprem – Alexandr Chisnicean, iar în funcția de şef al departamentului sănătății – Vasile Gumenîi.

Președintele comitetului de anchetă va avea un nou adjunct. Este vorba despre Vasile Covaci, care va răspunde pentru interacțiunea cu organele “puterii de stat” și cu societatea.

Fostul şef al departamentului justiției, Olga Dubrovina a fost numită în funcția de șef al direcției generale pentru control procesual al anchetei preliminare.

În funcția de șef al administrației de la Bender a fost reconfirmat Iuri Ghervaziuc, iar la funcția de șef al administrației raionului și orașului  Grigoriopol a fost desemnată Iana Vereșceac.