Experți coreeni, interesați de noile tehnologii oferite utilizatorilor de BCU „Carol I”

Experți coreeni, interesați de noile tehnologii oferite utilizatorilor de BCU „Carol I”

O delegație sud-coreenă a vizitat Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” în cadrul consultanței pentru digitalizarea și conservarea sistemului de biblioteci.Delegația coreeană, alcătuită din experți în sisteme de biblioteci, experți ai Băncii Mondiale, reprezentanți ai LG (N-Sys, OLED, România),  precum și ai Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare în Informatică, a fost invitată conf. univ. dr. Mireille Rădoi, Director General al B.C.U.,  să cuprindă într-un tur ghidat istoria instituției din perioada înființării Fundațiunii Carol I până în prezent (Aula BCU, Sala Profesorilor, sălile de lectură, Salonul Carol I, turul terminându-se în Corpul Boema).

Reprezentanții delegațiilor au continuat discuțiile, prospectând modalități de promovare și colaborare reciprocă. Punctul cel mai important al agendei de lucru a fost legat de proiectele de dezvoltare în domeniul noilor servicii și tehnologii oferite utilizatorilor B.C.U.

1. Delegațiile sud-coreene si cea a BCU ”Carol I”  3. Reprezentantii celor doua delegatii  2. Imagine din timpul turului ghidat