Expoziția “Drepturile Omului pentru Toți”

Expoziția “Drepturile Omului pentru Toți”

În data de 8 decembrie 2017, ICR New York va organiza expoziția intitulată “Drepturile Omului pentru Toți”, menită a celebra Ziua Internațională a Drepturilor Omului (10 decembrie – dată la care, în 1948, Adunarea Generală a ONU a adoptat Declarația Universală a Drepturilor Omului).

Expoziția va fi pe simezele ICRNY până la data de 20 decembrie 2017.

Proiectul este dedicat tututor segmentelor de vârstă, fiind structurat pe trei secțiuni: caligrafie, fotografie și artă plastică. Peste 100 de instituții școlare din țara noastră au răspuns pozitiv colaborării pentru acest proiect, iar românii de peste granițe, prin profesorii de Cultură și Civilizație Română, au fost anunțați și mobilizați pentru participare la acest proiect-campanie.

Pentru acest eveniment cultural, ICR New York colaborează cu Misiunea Permanentă a României la ONU, cu Comisia Națională a României pentru UNESCO, dar și  cu Asociația “Liber la Educație, Cultură și Sport”, din România.

Asociația “Liber la Educație, Cultură și Sport” desfășoară proiecte educative, culturale și sportive în rândul tuturor segmentelor de vârstă, având un portofoliu bogat și participări internaționale, prin parteneriate cu instituții guvernamentale și non-guvernamentale, pe trei continente: Europa, Asia și America.